+385 95 377 66 99
Santé

Anticelulitni tretmani

Naše usluge

Vacuum Fit 100

Vacuum Fit 100 je najbolji tretman za smanjenje celulita i obujma tijela. Za početak potrebno je pregledati stanje kože i tkiva te napraviti mjerenje. Potom se ciljna područja premazuju prvo toplim a zatim hladnim gelom. Ovaj tretman je veoma učinkovit kod izbacivanja toksina i viška vode iz organizma te kod samog procesa mršavljenja. Nakon tretmana koža je glatka i zategnuta. Tretman je bezbolan i potpuno prirodan, sa opuštajućim efektom a može se ponavljati iznova, bez neželjenih posljedica. Daje rezultate koji su vidljivi već nakon prvog tretmana: gubitak centumetara u obujmu te vidljivo smanjenje celuluita.

Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža vrlo je učinkovita u smislu eliminacije celulita kao i toniziranja, veće čvrstoće, ljepšeg sjaja kože i poboljšanja cirkulacije.

Limfna drenaža

Limfna drenaža otklanja višak tekućine iz organizma (lica ili tijela). Pojačani protok limfe omogućuje čišćenje organizma od toksina i bolje dovođenje kisika, vode i hranjivih tvari do stanice, te njezino bolje funkcioniranje.

Ultrazvuk

Anticelulitni ultrazvuk je kontinuirani ultrazvuk, frekvencije do 1500kHz. Temelji se na mehaničkom principu rada, gdje su stanice izložene konstantnom djelovanju tlaka i vlaka.

Vakuum tijela

Vakuum tijela odlično djeluje na poboljšanje prokrvljenosti dijelova tijela koji se masiraju i na taj način pospješuje sve procese koji su potrebni za oblikovanje tijela.

Termo deka

Termo dekom sa grijačima postižemo učinak saune i pospješujemo prirodnu detoksikaciju organizma. Termo deka potiče otvaranje pora, mikrocirkulaciju te znojenje, a znojenjem se potiče eliminacija toksina iz dubljih slojeva tkiva. Što je znoj bezmirisniji i bezbojniji, to je količina toksina u organizmu manja.

VACUSLIM

VACUSLIM 48 nova metoda za profesionalni gubitak težine i uklanjanje celulita. Vacuslim 48 omogućuje trenuto vidljivo smanjenje opsega već nakon 1 tretmana, čvrstoća i izgled kože su izvanredni, a osjećaj nakon tretmana je olakšavajući, jer se tretmanom odstranjuje višak vode iz tijela, koja uzrokuje natečenost.

Maderoterapija

Oblikovanje tijela anatomskim drvenim napravama uz dodatak posebnih preparata. Tijekom tretmana stimulira se limfni sustav ravnomjernim ritmičkim pokretima u jednom pravcu prema limfnim čvorovima. Time se aktivira metabolizam pa organizam počme izbacivati suvišnu tekućinu i toksine.

Celulit

je jedan od najvećih neprijatelja žene. Ima ga svaka žena te se javlja sve češće. Razlozi nastanka celulita su različiti: genetika, način života, prehrana, nedovoljna kretnja, uzimanje kontracepcije itd. Celulit je kronična degenerativna upalna bolest. Što je celulit izražajni i dugotrajni teže ga je ukloniti. Danas postoji mnogo tretmana za uklanjanje celulita, a najbolji se rezultati dobivaju kombinacijom različitih tretmana. Zašto je to tako? Zato što postoji više vrsta celulita i ako se stalno radi radi jedan isti tretman tijelo se navikne i slabije reagira. Zato za Vas radimo različite pakete ovisno o potrebama.