Santé

Ostale usluge

Naše usluge

Powder brows

Mnoge žene imaju rijetke, nepravilne, neujednačene obrve. Žele istaknuti određeni dio lica, prikriti određene nedostatke, nemaju dovoljno vremena za svakodnevno nanošenje šminke, aktivne su sportašice ili su alergične na klasični make up.
“Powder brows” ili puder obrve, trenutačno najpopularniji hit u svijetu trajne šminke.

Rade se tehnikom koja je prirodnija i manje bolna od klasičnog japanskog iscrtavanja obrva. U konačnom rezultatu također su daleko sofisticiranijeg, prirodnijeg izgleda.
Prije postupka nanosimo lokalnu anesteziju.
Obrve se rade blagim, polutransparentnim sjenčanjem tako što se pomoću sitnih iglica unosi pigment u gornji sloj kože, bez naknadnih ožiljaka.
Obrve su odmah po završetku tretmana nešto deblje i jače i traže posebnu njegu o kojoj ćemo Vas također savjetovati. S vremenom će obrve poprimiti tanji, svjetliji i prirodniji izgled.

 

 

Trajna šminka

Trajno pigmentiranje usana preporučujemo osobama koje imaju tanke ili blijede usne, sa slabo vidljivim konturama, kao i onima s nepravilnim oblikom i rubom usna te okomitim borama.
Pažljivim iscrtavanjem i usklađivanjem donjeg i gornjeg ruba te popunjavanjem usana postižemo simetriju usana, ali i njihovo vizualno povećanje.
Oba postupka bitno je izvoditi u visokohigijenskim i steriliziranim uvjetima.

 

Threading obrva – uklanjanje obrva koncem

Za razliku od čupanja pincetom, oblikovanje obrva koncem uklanja jednom čistom linijom i čupka dlačice sve odjednom, te je tako puno brže i lakše oblikovati obrve.

 

 

Make up

Za vas u suradnji s hermosa make_up nudimo profesionalno šminkanje za sve prigode. Koristimo jedan od najpoznatih brendova na svijetu MAC, a njegova prepoznatljivost rezultat je kvalitete.

 

 

Call Now Button