Santé

Depilacije

Naše usluge

Topli vosak

Depilacija toplim voskom je vrlo popularna metoda depilacije za trajnije rezultate. Kad je vosak topao, ulazi u folikule i izvlači u cijelosti dlaku iz korijena.

 

 

Hladni vosak

Depilacija hladnim voskom idealan je način rješavanja problema neželjenog rasta dlačica. Redovitom primjenom ovog postupka oslabiti će se korijen dlake a samim time i njihova gustoća.

 

Šećerna pasta

Šećerna depilacija idealna je alternativa za sve one čija koža loše reagira na ostale oblike depilacije. Kako je šećerna pasta posve prirodna mješavina šećera, limuna i biljnih sastojaka dobivena od mješavine glukoze, fruktoze i saharoze, sastoji se od vrlo malih molekula i za razliku od običnog voska, prodire puno dublje u kožu.

 

 

 

Lycon

Lycon metoda depiliranja je jedinstvena zbog samog sastava voska. Lycon voskovi su nježni prema koži te uzrokuju tek neznatno crvenilo kože. Ova metoda je gotovo bezbolna te također omogućuje uklanjanje i najkraćih i najtvrdokornih dlačica. Ovo je jedina metoda gdje se vosak ljepi isključivo na dlačice jer se prije postupka depilacije nanosi posebno ulje na kožu koje stvara barijeru i osigurava nježnu i bezbolnu depilaciju.

 

Call Now Button