+385 95 377 66 99
Santé

Divine Face Manuela Shala metodom

Manuela Shala Divine Face

Što je Manuela Shala Divine Face?

Divine Face je rezultat mnogih sati učenja i rada. Sastoji se od remodeliranja kontura lica, oksigenacije tkiva, izravnavanja i zaglađivanja bora.

Nakon samo jednog tretmana izgledati ćete mlađe i svježije. I ne samo to! Vaše tijelo će se posebnim ručnim tehnikama  riješiti viška tekućine i potaknuti stvaranje nove limfe. Osim drenaže lica, posebnim tehnikama  koje je osmislila Manuela Shala preoblikovati će dijelove lica za mlađi, svježiji izgled.

Dobrobiti Divine Facea su višestruke, počevši od vanjske strane pa sve do jačanja imunološkog sustava kroz proizvodnju T limfocita i posljedično prevencije sezonskih bolesti. Metoda Manuele Shale te njezino proučavanje i poznavanje ljudske anatomije učinili su masaže metodom Manuele Shale vrlo popularnim u svijetu zabave, sporta i mode.

Njezine ‘čudotvorne’ masaže cijene mnoge poznate svjetske zvijezde i poznate su diljem svijeta. Ova tehnika je funkcionalna od prvog tretmana: opušta tijelo, lice i rasterećuje mišiće.

Kada se preporučuje?

Masaža Divine Face preporučuje se za uspostavljanje psihofizičke ravnoteže. Masaža je od velike pomoći u trenucima posebnog stresa te je kurativna i preventivna terapija.

Preporučamo tretman uvijek kada se osjećate iscrpljeno, a tijelo i duša ne mogu vratiti stabilnost i ravnotežu. Divine Face masaža je i dugoročno vrlo učinkovita: djelujući na napetosti i stres, pomaže vam lakše se suočiti s malim, velikim dnevnim događajima te sprječava daljnje nakupljanje negativnosti, toksina i otpada. Redovitim izvođenjem Divine Face ‘svaka tri do četiri tjedna’ vaše će lice izgledati svjetlije i mlađe.

Trajanje tretmana

Tretman traje oko 50 minuta.

Održavanje

Ne čekajte da vaše tijelo i um dođu do krajnjih granica. Priuštite si redovitu drenažnu masažu lica za sjaj i opuštanje te preoblikovanje kontura lica.

Prednosti tretmana

Masaža za oblikovanje lica također potiče metabolizam i potiče mršavljenje: rezultat je vitkija, izraženija silueta. Posebnost ovog tretmana je u tome što uklanja višak masnoće te smanjuje apetit i napadaje gladi.