Santé

Tretmani lica

Naše usluge

CryoRadiofrequency

Neinvazivni tretman koji se može raditi i na licu i na tijelu. Uklanja bore, regenerira kolagen i elastin.

Medicinski odjel tvrtke BodyHealth razvio je Cryo-Radiofrequency terapiju i uređaj koji postiže izrazito brze, učinkovite i iznimno dugotrajne rezultate u regeneraciji i zatezanju kože tijela i lica, a može se koristiti i na izrazito nježnoj koži područja oko očiju.Tretman je kombinacija dviju sjajnih tehnologija – krioterapije i radiofrekvencije. Radiofrekvencija u sklopu ovog uređaja daje više energije nego bilo koja druga radiofrekvencija, postiže temperaturu i do 55°C, ali se mora kontrolirati vrlo niskim temperaturama (do -25°C).

Skuptularni face lifting – bukalna masaža

Jeste li ikada čuli za bukalnu masažu? Pojam ( izveden od latinske riječi bucca, za obraz) jednako je egzotičan kao i tehnika, koja uključuje masiranje mišića duboko u području obraza i čeljusti kako bi se oslobodila napetost, poboljšala cirkulacija i promovirala koža mladenačkog izgleda.

Smatra se da je idealna zamjena liftingu lica, bez odlaska pod nož. Bukalna masaža je najnaprednija tehnika pomlađivanja lica zbog same prirode tehnike. Zahtjeva rad ne samo na vanjskoj strani lica već i na unutarnjoj strani kroz usnu šupljinu.

Bukalna masaža omogućuje dosezanje dubljih slojeva kože poput mišićnog tkiva, ligamenata i kostiju. Površinskom masažom lica postižu se samo površinski rezultati. Radeći na dubljim strukturama možemo prirodno povećati tonus lica, smanjiti pojavu bora i poboljšati ten kože. Kao rezultat, možemo dramatično smanjiti vizualne znakove starenja bez kirurških intervencija. Ova tehnika zahtijeva veliko znanje o anatomskim strukturama lica, kao i vještinu rada na pojedinim mišićima.

Osnovni tretman njege lica

Osnovni tretman njege lica ili čišćenje sastoji se od analize kože lica i dijagnostike. Tretman započinje skidanjem šminke sa lica, pilingom ili dijamantnom mikrodermoabrazijom, masažom, mehaničkim čišćenjem te upotrebom različitih ampula i maski ovisno o tipu kože. Osnovni tretman bilo bi poželjno raditi najmanje 2x godišnje posebno prije i nakon ljeta. Mezoterapija se može kombinirati sa radiovalovima i kisikom za jače i bolje rezultate.

Mezoterapija

Mezoterapija je metoda koja se primjenjuje u estetskoj medicini sa ciljem regeneracije kože. Osigurava intezivnu hidrataciju kože, uklanja bore i vraća joj elastičnost, tonus i sjaj. Pri tretmanu se koriste najtanje iglice koje površinskim ubodima ravnomjerno raspoređuju aktivne sastojke i kožu. Na ovaj način će u kožu ući više hranjivih sastojaka nego godinama nanošenje kreme. Oporavak je kratkotrajan i na koži nisu vidljivi nikakvi ili minimalni tragovi tretmana.
Mezoterapija se može kombinirati sa radiovalovima i kisikom za jače i bolje rezultate.

OXY tretman lica s kisikom

Starenje započinje nedostatkom kisika. OXY je najveće dostignuće tehnologije danas u primjeni kisika za pomlađivanje kože. Bez kisika ni jedna stanica ne može obavljati svoje metaboličke procese. Trajni nedostatak kisika u tkivu uzrokuje ubrzano starenje kože, bora i opuštenost kože. Uređaj direktno primjenjuje kisik s najvećom koncentracijom od 95%. Uz kisik se istovremeno ubrizgavaju razne aktivne tvari. Kisik se ubacuje pod pritiskom te dopire do najdubljih slojeva kože. Sve to potiče izraženu regeneraciju kože sa vidljivim učinkom zatezanja.

Radio frekvencija

Tretman rf je revolucionalna neivazivna metoda zatezanje kože i kožnih nabora. Rf aparat proizvodi energiju u obliku topline koja se kontorolirano širi u okolno tkivo. Zagrijavanje stvara mnoge pozitivne učinke te potiče stvaranje kolagena. Koža se nakon tretmana zateže, postaje glatka, sjajna i bez nabora. Rf smanjuje bore oko očiju, nazolabijalne bore te zateže opuštenu kožu pa i smanjuje otečene podočnjake. Radiovalovi također djeluju na same lojnice koja se pod njihovim utjecanjem smanjuju i reduciraju. Rf valovi ubrzavaju metabolizam kože i imaju veliku ulogu u regeneraciji i pomlađivanju kože. Aparat za rf ima u sebi ugrađe laser koji mjeri temperaturu kože te ne dopušta da dođe do prekomjernog zagrijavanja kože koja je moguća kod loših aparata i samim time dobivamo loše učinke na koži.

VAKUM LICA -RDT radijalna endodermo terapija

Vakum lica je odlična metoda rješavanja prvih znakova starenja, opuštene kože, dubokih mimičnih bora, sive kože kod pušaća te kod postojanja ožiljaka. Tretman se sastoji od vakumske masaže u kombinaciji s limfnom drenažom. Dolazi do poboljšanja protoka kapilarne krvi, te samim time povećava dotok kisika, hranjivih tvari i enzima.

Dijamantna mikrodermoabrazija

Dijamantna mikrodermoabrazija poboljšava cjelokupan izgled i kvalitetu kože, uklanja vanjski sloj epidermisa i na taj način liječi razna stanja kože, od starenja izazvanog prekomjernim izlaganjem suncu, akne, ožiljke, strije i pigmentacijske mrlje.

Ultrazvuk lica

Ultrazvuk lica – je aparat koji se godinama koristi kao terapijsko sredstvo u fizikalnoj terapiji, jedno od najbitnijih djelovanja mu je termoaktivno. Izrazito je ugodan i opuštajući tretman.

Kako pravilno njegovati kožu lica

Koža na licu jedan je od najvažnijih dijelova našeg tijela. Kožu lica treba njegovati ovisno o tipu kože koje imamo. Također moramo paziti o načinu na koji njegujemo svoju kožu te o unutranjim i vanjskim čimbenicima koji mogu poboljšati te isto tako pogoršati stanje kože.

Četiri tipa kože

Normalna koža je dobro uravnotežena koža koja ima fine pore, dobru cirkulaciju krvi, nema mrlja, nije sklona osjetljivosti te je meka i glatka.

Suha koža proizvodi manje sebuma od normalne kože te također ima manje lipida koji su joj potrebni da zadrži vlagu i izgradi zaštitni sloj protiv vanjskih čimbenika.

Suha koža može biti zategnuta, gruba i izgledati umorno. Takva koža prelazi u vrlo suhu kožu ako se pravilno ne njeguje. Povećavaju se iritacije, crvenilo, perutanje…

Masna koža je tip kože s pojačanom proizvodnjom sebuma. Prekomjereno stvarnje sebuma je poznato kao seboreja. Uzroci masne kože mogu biti stres, hormoni, genetika, različiti ljekovi i sl. Masna koža karakterizira površno jasno vidljive pore, masni sjaj te je sklona komedonima i aknama.

Mješovita koža – masni djelovi uzrokuju prekomjereno stvaranje sebuma, a suhi djelovi nastaju zbog manja sebuma povezanog sa nedostatkom lipida.

Tretmani lica se izvode i biraju prema potrebi klijenta ovisno o stanju te tipu kože.

Osnovni tretman njege lica ili čišćenje sastoji se od analize kože lica i dijagnostike. Tretman započinje sa skidanjem šminke sa lica, pilingom ili dijamantnom mikrodermorabrazijom, masažom, mehaničkim čišćenjem te upotrebom različitih ampula i maski ovisno o tipu kože.

Osnovni tretman bilo bi poželjno raditi najmanje 2x godišnje, posebno prije i nakon ljeta.

Za vrhunske rezultate za Vas radimo besplatne konzultacije gdje određujemo tip i stanje kože te po tome biramo i kombiniramo tretmane za najbolji rezultat.

Call Now Button