+385 95 377 66 99
Santé

Manuela Shala limfno modeliranje tijela

Manuela Shala limfno modeliranje tijela

Što je Manuela Shala limfno modeliranje tijela?

Koliko ste se puta pogledali u ogledalo misleći kako bi bilo super skinuti malo mase s trbuha i prebaciti je na bokove ili obrnuto? U stvarnosti, ne sanjate o nečemu nedostižnom: uz Masažu za oblikovanje Manuele Shale možete preoblikovati svoje tijelo u pravom smislu te riječi premještanjem sala na ‘prava mjesta’.

Modelirajuća masaža u kombinaciji s masažom za drenažu tijela osmišljena je tako da oblikuje masne stanice i na taj način kontrolirano repozicionira masno tkivo, modelirajući konture vaše siluete.

Manuela, uz tretman ručnog modeliranja, oblikuje vaše tijelo poput gline, gnječeći, štipajući i klizeći po vašoj koži: zahvaljujući njezinom osjećaju za estetiku, moći ćete pojačati svoje snage.

Tretman je u potpunosti manuelni i temelji se na tehnikama hvatanja mišićnih traka, s pokretima koji idu odozdo prema gore stvarajući pravi masni pomak: hvatanje učinkovito stimulira cirkulaciju krvi i limfe, poboljšavajući oksigenaciju stanica. Na taj način, oslabljena područja vraćaju tonus i elastičnost, koža je blistavija, a mišićni sustav reaktiviran.

Modelirajuća/drenažna masaža tijela također stimulira metabolizam i potiče mršavljenje: rezultat je vitkija, definiranija silueta. Posebnost ovog tretmana je upravo u tome što oblikuje masne stanice i opuštenu kožu čini ponovno bujnom i snažnom.

Kada se preporučuje?

Masaža za modeliranje tijela preporučuje se na bedrima, trbuhu i stražnjici. Osobito je pogodan za žene, jer tretira područja gdje je koncentrirana masnoća i zbog estrogena se stvara retencija vode.

Nakon većeg gubitka težine ili trudnoće, masaža za oblikovanje tijela pomaže vratiti tonus i elastičnost, oblikuje i redefinira siluetu.

Trajanje tretmana

Tretman modeliranja tijela traje 50 minuta, s vidljivim poboljšanjima već od prve sesije.

Održavanje

Kako biste zadržali postignute rezultate i imali savršenu siluetu, tretmane treba provoditi konstantno, u kombinaciji s tjelesnim vježbanjem i uravnoteženom prehranom.

Prednosti tretmana

Modelirajuća masaža izvedena u kombinaciji s drenažnom masažom omogućuje neviđene rezultate. Silueta je definiranija, manje “ljubavnih ručki”, oblikovanje i pomicanje masnih stanica, smanjenje strija, čvršća i elastičnija koža.