+385 95 377 66 99
Santé

Njega ruku i stopala

Naše usluge

Callux pedikura

Callux pedikura je vrlo posebna zbog jedinstvene formule koja se koristi u gelu koji sadrži organske kiseline i nudi učinkovit način otapanja mrtvih stanica kože. Callux pedikura više sliči spa iskustvu nego tretmanu pedikure. To je brza i učinkovita, kao i potpuno bezbolna metoda uklanjanja žuljeva i suhe ljuskave kože bez skalpela ili stroja za poliranje. Zahvaljujući ovoj metodi nema opasnosti od ozljeda i može se primijeniti na klijente s dijabetesom ili hemofilijom. Pri tome valja napomenuti da ovom metodom štedite i Vaše vrijeme jer traje kraće od uobičajene metode. Kako se svi Callux proizvodi temelje na prirodnim kiselinama, ova vrsta pedikure pogodna je i za trudnice.

Medicinska pedikura

Medicinska pedikura podrazumjeva tretmane svih problema koji se nalaze na stopalima, od zadebljane kože, kurjih očiju te uraslih noktiju.

SPA pedikura

Spa pedikura obuhvaća njegu stopala koja nema medicinskih problema sa uključenom masažom, pilingom te parafinskom njegom.

Parafinska njega

Parafinske kupke su pogodne za njegu, vlaženje, stimulaciju te dubinsko čišćenje kože ruku i stopala. Tretman je izuzeto koristan za osobe sa suhom i umornom kožom te osobe koje su puno u kontaktu s vodom. Parafin pojačava mikro cirkulaciju u koži, hidratizira i hrani kožu

 

 

Manikura

Manikura poboljšava teksturu i zdravlje naših ruku i noktiju, i daje im ujedno lijep i poliran izgled. Klasična manikura ruku i noktiju podrazumijeva piling, čišćenje, popravak i oporavak noktiju za optimalan izgled prirodnih noktiju i kutikula, te zaštitni prirodni premaz za njegu i sjaj.

Trajni lak

Trajni lak znatno se razlikuje od običnih i standardnih lakova, najviše po trajanju. Naime, specifičan je po tome što nakon nanošenja, može ostati na noktima i do četri tjedna. U ta četri tjedna, nokti ne mijenjaju formu, oblik, a boja laka je postojana kao prvog dana.

Gradivni trajni lak

Naglasite svoju ljepotu uz našu uslugu gradivnog trajnog laka za nokte! Naša stručna ekipa pružit će vam luksuzno iskustvo njege noktiju koje će vas ostaviti zadovoljnima.

Naša iskustvo i visokokvalitetni proizvodi osiguravaju izvanrednu trajnost i besprijekoran izgled vaših noktiju. Bez obzira želite li klasičnu nijansu ili smjelu boju, naša raznolika paleta boja omogućit će vam da izrazite svoj jedinstveni stil.

Dopustite nam da vaši nokti budu vaša najbolja modna izjava. Posjetite nas danas i prepustite se profesionalnom tretmanu uz gradivni trajni lak za nokte u salonu Sante u Splitu. Vaši nokti zaslužuju najbolje!