Santé

Tretmani tijela

Naše usluge

CryoFrequency+HImFU

CryoFrequency – djelovanje i rezultati

Medicinski odjel tvrtke BodyHealth razvio je Cryo-Radiofrequency terapiju i uređaj koji postiže izrazito brze, učinkovite i iznimno dugotrajne rezultate u regeneraciji i zatezanju kože tijela i lica, a može se koristiti i na izrazito nježnoj koži područja oko očiju.

Tretman je kombinacija dviju sjajnih tehnologija – krioterapije i radiofrekvencije. Radiofrekvencija u sklopu ovog uređaja daje više energije nego bilo koja druga radiofrekvencija, postiže temperaturu i do 55°C, ali se mora kontrolirati vrlo niskim temperaturama (do -25°C).

Multipolarna glava jako povećava unutarnju temperatutu dermisa, a do sjajnih rezultata dolazi zbog šoka na koži uzrokovanog visokom unutarnjom temperaturom i izrazito hladnom eksternom temperaturom.

Terminički šok kao rezultat ovih dviju tehnologija u kombinaciji dovodi do trenutačnog zatezanja kože. Ovaj šok ima i detoksifikacijski učinak koji podiže razinu oksigenacije tkiva jer proširuje krvne žile koje hrane kožu.

HImFU – djelovanje i rezultati

HImFU (High Intense Multi Focal Ultrasound) je visoko intezivni ultrazvuk s više žarišta čije djelovanje je sigurno i učinkovito – pruža intezivne tretmane mršavljenja, smanjenja lokalizirane masnoće i celulita od prvog tretmana.

Vacuum Fit 100

Vacuum Fit 100 je najbolji tretman za smanjenje celulita i obujma tijela. Za početak potrebno je pregledati stanje kože i tkiva te napraviti mjerenje. Potom se ciljna područja premazuju prvo toplim a zatim hladnim gelom. Ovaj tretman je veoma učinkovit kod izbacivanja toksina i viška vode iz organizma te kod samog procesa mršavljenja. Nakon tretmana koža je glatka i zategnuta. Tretman je bezbolan i potpuno prirodan, sa opuštajućim efektom a može se ponavljati iznova, bez neželjenih posljedica. Daje rezultate koji su vidljivi već nakon prvog tretmana: gubitak centumetara u obujmu te vidljivo smanjenje celuluita.

Anticelulitni tretmani

Anticelulitni tretmani su tretmani za uklanjanje ili ublažavanje celulita te se koristi više aktivnih terapija ovisno o stupnju celulita kod klijenta.

Piling tijela

Piling ima za cilj skinuti mrtve stanice kože i na taj način ju osvježiti. Također, piling stimulira regeneraciju kože. Rutina pilinga mora biti redovita, a ovisno o koži piling može biti nježniji ili grublji.

Aromaterapija

Aromaterapija, dio fitoterapije, kontrolirano je korištenje eteričnih ulja i esencija u svrhu očuvanja zdravlja duha, tijela i uma, te liječenja i prevencije bolesti.

Tretman za umorne i teške noge

Uklanjanjem vode iz tijela uklanja se osjećaj teških, umornih nogu i otečenost. Preporučujemo kod preopterećenja kao što su dugotrajno stajanje i hodanje, svima koji puno sjede, trudnicama, ljudima s prekomjernom težinom i nepravilnom obućom.

Call Now Button